EL CONEIXEMENT DE LES DONES PRESENT A LA XARXA

La incorporació de les dones a la societat del coneixement és essencial per al desenvolupament de la ciutat, una necessitat bàsica.

Esquerra-Barcelona prioritza la igualtat d’oportunitats entre dones i homes com a un dels seus trets més característics, i cal continuar avançant en la consecució d’aquesta igualtat d’oportunitats en tots els àmbits. Per això es fa imprescindible abordar la perspectiva de gènere en el marc de les polítiques públiques que desenvolupen la societat del coneixement.

Per tal de construir una societat més justa a partir de les experiències femenines i que els plans d’acció de les polítiques públiques reflecteixin les necessitats de les dones, les seves prioritats i els seus desitjos, cal desenvolupar i introduir en els processos d’anàlisi els indicadors que permetin conèixer la situació actual de les dones en el camp del coneixement i la tecnologia i dissenyar nous serveis a partir d’aquestes experiències. Serveis que beneficiaran, com és evident a tota la ciutadania, independentment del seu sexe. Les dones han d’esdevenir l’agent impulsor de la societat de la informació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: