ERC possibilita l’inici de la tramitació del PAM

El Programa d’Actuació Municipal, guió que reflexa les polítiques i estratègies que cal seguir en el govern de la ciutat, ha incorporat 50 propostes d’ERC.

L’entesa entre ERC i el Govern municipal ha permès que el Programa d’Actuació Municipal (PAM) 2008-2011 s’hagi aprovat avui de manera inicial durant la Comissió de Presidència, Territori i Funció Pública. El document entra ara en un procés d’informació pública que desembocarà en l’aprovació definitiva durant la sessió plenària del mes d’octubre.

“ERC fa una política propositiva i una crítica constructiva”, ha assenyalat la regidora portaveu del Grup Municipal d’Esquerra Ester Capella per explicar el suport del grup municipal a l’aprovació inicial del PAM.

El PAM s’aprovarà punt per punt i la proposta de document entra ara a una fase d’informació pública que desembocarà en l’aprovació definitiva que es durà a terme el proper mes d’octubre. El procés de participació que l’Ajuntament va dur a terme entre la ciutadania va recollir més de 80.000 aportacions.

Tant el grup municipal CiU com el grup municipal PP han lamentat el retràs en l’aprovació del PAM i han afirmat que hi ha paràlisi en el Govern municipal.

Els quatre eixos del PAM

El PAM s’estructura en quatre eixos que donen resposta als reptes de la ciutat. La cohesió social i la convivència, el desenvolupament econòmic de la ciutat, el medi ambient i la capitalitat de Barcelona són els quatre aspectes fonamentals que articulen aquest important document, full de ruta de l’actuació del Govern municipal.

One comment

  1. Crec que ha quedat de sobres demostrat el que ERC va apuntar a l’inici de la legislatura muncipal. Som una oposició diferent que sap com ha d’actuar en cada moment. Això és conseqüència de ser els únics que tenim una idea de ciutat i un model propi. Amb les idees clares es més fàcil ser coherent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: