COMENÇA EL DESMUNTATGE DEL TORTELL

A partir d’aquest dimecres 9 de juliol s’inicien les obres de desmuntatge del tambor de les Glòries i es tancarà el trànsit viari i de vianants a l’interior de la plaça. Es manté el trànsit de vehicles d’entrada a Barcelona i de sortida per l’anella superior, però queda anul·lat el canvi de sentit per al trànsit de sortida a Barcelona.

Aquest és el primer pas per a la transformació de la plaça de les Glòries, on es crearà un gran parc rectangular envoltat d’edificis d’habitatges, oficines i nous equipaments.

La primera fase del desmuntatge del tambor de la plaça de les Glòries Catalanes, que s’allargarà fins al 24 d’agost, consistirà en l’eliminació dels talussos interiors, que comportarà l’eliminació de les rampes interiors de connexió entre els nivells superior i inferior, de la façana interior i del forjat intermig de la façana exterior.

Per iniciar aquestes tasques, la nit del 8 al 9 de juliol es tallaran els accessos a les rampes interiors, tant des de l’anell superior com des del nivell inferior. La mateixa nit també es bloquejarà el canvi de sentit sortida-entrada a ciutat per la part elevada, però es mantindrà obert un carril pel canvi de sentit entrada-sortida ciutat. Del 5 al 24 d’agost, s’ocuparà el carril interior de l’anell inferior de la plaça, mantenint l’amplada actual dels tres carrils restants.Es recomana utilitzar com a rutes alternatives al trànsit, els carrers de Padilla i l’avinguda Diagonal.

El pas de vianants a la zona es facilitarà en tot moment d’una manera efectiva i amb la major seguretat possible.En la segona fase, i en hores nocturnes s’iniciaran els treballs de desmuntatge dels plafons de la façana exterior. Els treballs en aquesta fase tindran una durada d’un mes aproximadament i començaran després de l’estiu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: